Hestevogn til Event

Skal du afholde et event snart, og ønsker du en anderledes oplevelse, så book en tur i en klassisk hestevogn.

Vi garanterer en unik oplevelse der passer til alle typer selskaber, herunder polterabends, fødselsdage og bryllupper.

Lej en hestevogn
til dit næste event

Nordre Birks Kaperklub tilbyder dig stemningsfuld hestevognskørsel i autentiske kapervogne. Vi har over 100 års erfaring med hestevognskørsel til events, og er derfor altid klar til at hjælpe dig med en professionel og unik hestevogn til dit event.

Vi har igennem vores tid i branchen lejet vores hestevogne ud til flere hundrede events. Alt fra konfirmationer, fødselsdage, studenterkørsel, bryllupper, polterabends og mindre fejringer, har vi igennem tiden kørt igennem byer og skove i Nordsjælland. Specielt hestevognskørsel til konfirmationer er vi stolte af at tilbyde.

Traditionelt holdes mange konfirmationer i Nordsjælland ude på Dyrehavsbakken, og det er her vi til hverdag holder til. Vi tilbyder hestevognskørsel til konfirmationer, og har en stor erfaring med blå mandags kørsel.

Vores historiske hestevogne kører en tur rundt i Dyrehaven, hvor de mange bøgetræer endnu har deres grønne løv. Mellem skovens træer græsser kronhjorte, dåvildt og de mindre sikahjorte. Dette skaber rammerne for en næsten fantasifuld oplevelse for dit event.

Skulle du derfor have overvejet at leje en hestevogn til dit næste event, skal du ikke tøve med at kontakte os.

klassisk Hestevognstur til Polterabends

Skal I holde et polterabend og vil I give det et specielt særpræget twist, så kan I hos Nordre Birks Kaperklub, leje en hestevogn til polterabend. Hestevognene har i mange generationer, transporteret tusinde af mennesker til og fra arrangementer.

Vores klassiske hestevogne, bliver trukket af velopdragede heste med en professionel kusk. Så skulle I være bekymrede om hvorvidt støjen vil påvirke jeres tur, så kan I roligt slappe af.

Fejringen før ens store dag er vigtigt, og derfor sørger vi også for at danne en unik ramme med vores hestevognskørsel.

Vi har stor erfaring med polterabends, og kører jer gerne rundt i og omkring Nordsjælland. Kunne I tænke jer et lille afbræk i skoven, eller vil I køres med klassisk stil til den næste bar, så står vi klar til at hjælpe jer. Skal du derfor holde et polterabend og ønsker en hestevogn, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os i dag

Kontakt netop den kapervognsmand du ønsker, og få en oplevelse du aldrig glemmer.

Vi glæder os til, at køre jer en tur i en eller flere af vores autentiske hestevogne.

Hestevogntur til Bryllup

Når I skal giftes, er der mange forberedelser inden og noget af det, som I skal arrangere er brudekørsel til og fra det sted, hvor I vælger at blive gift.

Hos Nordre Birks Kaperklub tilbyder vi jer en stemningsfuld og romantisk kørsel i vores klassiske hestevogne til og fra jeres bryllup. Hestevognene er historiske akkurate, og bliver trukket af velopdragne heste.

Jeres bryllup vil på den måde få en næsten eventyrlig fornemmelse og følelse. Vores kuske ankommer traditionelt påklædt, og sikre alt for at skabe følelsen, af at blive hentet som de royale i de klassiske eventyr.

dyr i dyrehaven
Natur

Kontakt os i dag

Er du ved at planlægge en udflugt til Bakken, kan hestevognskørsel i Dyrehaven, være en dejlig måde at afslutte dagen, eller starte dagen inden en frokost i det grønne. Det er også muligt at leje hestevognskørsel i forbindelse med et bryllup, polterabend, fødselsdag og mm.

Kontakt netop den kapervognmand du ønsker på deres telefonnummer eller mail, som kan findes her på siden. Vi glæder os til, at køre jer en tur i en eller flere af vores autentiske hestevogne.

Indhent et tilbud

    Helle Rasmussen