Hestevogn på Bakken

Nordre Birks Kaperklub invitere dig på en smuk og
eventyrlig kørsel med hestevogn på Bakken. Vi har over
100 års erfaring med hestevognskørsel på bakken.

en uforglemelig kørsel med hestevogn på Bakken

I hjertet af Klampenborg finder du et af Nordsjællands mest populære turistattraktioner Bakken. Bakken er en populær destination for voksne og børn i alle aldre, er ganske gratis at besøge, og ligger i udkanten af det evigt smukke naturskovs område Dyrehavsbakken, i Klampenborg i Nordsjælland.

Vi har over 100 års erfaring med hestevognskørsel omkring Bakken, og vi tilbyder dig og dine nærmeste en vidunderlig kørsel med hestevogn på Bakken i den smukke skov. Vores smukke heste er velopdragede og vores kuske kender skoven som deres egen bukselomme, og vil undervejs på turen fortælle om området.

Skulle I derfor have lyst til, at holde en anderledes skovtur, et afbræk fra forlystelserne, eller bare opleve skoven på en anden måde, kan I altid kontakte os. Vi har stor ekspertise, og vil derfor altid hjælpe med, at planlægge jeres unikke hestevognskørsel på bakken.

Hestevognskørsel i Dyrehavsbakken

Har du lyst til en uforglemmelig tur igennem Dyrehaven og samtidig komme helt tæt på skovens dyreliv, hvad end det er en spontan kærestetur, familie skovtur eller dag ude med kollegaerne, så er dette den oplagte naturoplevelse på Bakken. Vi har over ti årtiers erfaring med kørsel af hestevogn på Bakken, og kender skoven ud og ind. Dyrehaven er stedet for flere populære natur attraktioner og seværdigheder, og vi er med hele vejen til at planlægge jeres tur.

Vi tilbyder en uforglemmelig tur i vores kapervogne. Vi har faste ruter som vi tilbyder, eller I kan skræddersy jeres egen rute. Eksempelvis er vi med til at skabe naturrammer og anderledes transport for mange events. Derfor er en tur i en Kapervogn også en oplagt transport mulighed til og fra arrangementer. Vi lever af at skabe glade kunder og minder, og derfor er vi her for at imødekomme dine ønsker, så kom endelig, hvis du har et konkret ønske.

Kontakt os i dag

Kontakt netop den kapervognsmand du ønsker, og få en oplevelse du aldrig glemmer.

Vi glæder os til, at køre jer en tur i en eller flere af vores autentiske hestevogne.

Populære seværdigheder på Dyrehavsbakken

Vores hestevognsture på Bakken kører omkring følgende steder:

dyr i dyrehaven
Natur

Kontakt os i dag

Er du ved at planlægge en udflugt til Bakken, kan hestevognskørsel i Dyrehaven, være en dejlig måde at afslutte dagen, eller starte dagen inden en frokost i det grønne. Det er også muligt at leje hestevognskørsel i forbindelse med et bryllup, polterabend, fødselsdag og mm.

Kontakt netop den kapervognmand du ønsker på deres telefonnummer eller mail, som kan findes her på siden. Vi glæder os til, at køre jer en tur i en eller flere af vores autentiske hestevogne.

Indhent et tilbud

    Helle Rasmussen